+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

The Forest Garden Hotel - České Švýcarsko Recenzje

Ocena hotelu

88%
Bardzo dobrze

by 10 reviews

  • Personel

    90%
  • Czystość

    94%
  • Wyposażenie

    82%
  • Komfort

    93%
  • Cena

    81%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • podróżujący w pojedynkę
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Rostislav

dorośli, 22.8.2014

Čeština

  • Cena ogólna
80 %
  • Slaba wifi

Personál
10
Služby
7
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
5

Dieter Rose

grupa przyjaciół, 14.8.2014

Deutsch

  • Cena ogólna
78 %
  • Zimmer werden nur gereinigt bzw. Betten gemacht, wenn der dafür vorgesehene Anhänger an die Tür gehängt wird. Neue Duschgelfläschchen wurden aber trotzdem nicht zur Verfügung gestellt, auch wenn die Fläschen leer waren. In Deutschland, aber auch überwiegend in der EU ist es üblich, dass jeden Morgen alle Zimmer gereinigt und die Betten gemacht werden, ohne dass dies besonders vom Gast angezeigt werden muss. Fenster im Schlafraum (Zi 204) ließ sich nicht öffnen. Es konnte nur das Fenster im Bad geöffnet werden. Auf dem Zimmer gab es keinen Fernseher (hierauf wurde ich aber vom Personal hingewiesen).

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Zdeněk Vykydal

para, 4.5.2013

Čeština

  • Cena ogólna
90 %
  • příjemné, čisté, pozitivní, pohostinné

  • opakovaně staré pečivo u snídaně, když přijeli cizinci změna - teplé, čerstvé pečivo, násobně větší sortiment bufetu

Personál
9
Služby
7
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10
The Forest Garden Hotel - České Švýcarsko replied to this review.
Nezlobte se, ale to s pečivem je nesmysl protože kupujeme pouze rozpékací bagety a objednáváme čerstvé pečivo z pekárny které nám zaváží :o) a krom toho určitě nerozlišujeme národnost našich hostů s pozdravem The forest Garden hotel.

Anonim

rodzina ze starszym dzieckiem, 6.7.2012

Čeština

  • Cena ogólna
94 %
  • Dobře vybavený hotel,dobrá nabídka snídaní, výborný přístup personálu, klid.

  • Chyběla mi nabídka večeří, alespoň studených - saláty atp.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Anonim

dorośli, 11.9.2011

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

daniel lautenschläger

rodzina z małym dzieckiem, 24.10.2010

brandenburg

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tomáš Suchomel

para, 21.10.2010

Čeština

  • Cena ogólna
90 %
  • Personal vstricny, flexibilni, ochotny. Vybaveni hotelu a pokoju velmi dobre. Lokace a celkove i okolni prostredi velmi dobre.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Jana Ciprysova

para, 24.7.2010

Čeština

  • Cena ogólna
78 %
  • Hotel je v krásném, klidném prostředí vhodný k dokonalému odpočinku, trochu jsem byla v počátku zaskočena, že zde není možnost stravování, ale toto plně zastoupí okolní penziony. Mohu doporučit všem zájemcům o turistiku.

Personál
10
Služby
3
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Tomáš Suchý

dorośli, 11.4.2010

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Moc se nám tu líbilo, není nic co by se dalo vytknout.Doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

David Neveselý

rodzina z małym dzieckiem, 2.8.2009

Čeština

  • Cena ogólna
82 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
7
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.