+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

The Forest Garden Hotel - České Švýcarsko Отзывы

рейтинг отеля

88%
Очень хороший

by 10 reviews

  • Персонал

    90%
  • Чистота

    94%
  • Оборудование

    82%
  • Комфорт

    93%
  • Соотношение цена / качество

    81%
Show reviews written by:
  • Другая группа
  • одинокий путешественник
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Rostislav

Молодая пара, 22.8.2014

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • Slaba wifi

Personál
10
Služby
7
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
5

Dieter Rose

Группы друзей, 14.8.2014

Deutsch

  • Overall rating
78 %
  • Zimmer werden nur gereinigt bzw. Betten gemacht, wenn der dafür vorgesehene Anhänger an die Tür gehängt wird. Neue Duschgelfläschchen wurden aber trotzdem nicht zur Verfügung gestellt, auch wenn die Fläschen leer waren. In Deutschland, aber auch überwiegend in der EU ist es üblich, dass jeden Morgen alle Zimmer gereinigt und die Betten gemacht werden, ohne dass dies besonders vom Gast angezeigt werden muss. Fenster im Schlafraum (Zi 204) ließ sich nicht öffnen. Es konnte nur das Fenster im Bad geöffnet werden. Auf dem Zimmer gab es keinen Fernseher (hierauf wurde ich aber vom Personal hingewiesen).

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Zdeněk Vykydal

Пожилые пары, 4.5.2013

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • příjemné, čisté, pozitivní, pohostinné

  • opakovaně staré pečivo u snídaně, když přijeli cizinci změna - teplé, čerstvé pečivo, násobně větší sortiment bufetu

Personál
9
Služby
7
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10
The Forest Garden Hotel - České Švýcarsko replied to this review.
Nezlobte se, ale to s pečivem je nesmysl protože kupujeme pouze rozpékací bagety a objednáváme čerstvé pečivo z pekárny které nám zaváží :o) a krom toho určitě nerozlišujeme národnost našich hostů s pozdravem The forest Garden hotel.

Anonym

Семья со взрослыми детьми, 6.7.2012

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • Dobře vybavený hotel,dobrá nabídka snídaní, výborný přístup personálu, klid.

  • Chyběla mi nabídka večeří, alespoň studených - saláty atp.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Anonym

Молодая пара, 11.9.2011

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

daniel lautenschläger

Семья с маленькими детьми, 24.10.2010

brandenburg

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tomáš Suchomel

Пожилые пары, 21.10.2010

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • Personal vstricny, flexibilni, ochotny. Vybaveni hotelu a pokoju velmi dobre. Lokace a celkove i okolni prostredi velmi dobre.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Jana Ciprysova

Пожилые пары, 24.7.2010

Čeština

  • Overall rating
78 %
  • Hotel je v krásném, klidném prostředí vhodný k dokonalému odpočinku, trochu jsem byla v počátku zaskočena, že zde není možnost stravování, ale toto plně zastoupí okolní penziony. Mohu doporučit všem zájemcům o turistiku.

Personál
10
Služby
3
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Tomáš Suchý

Молодая пара, 11.4.2010

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Moc se nám tu líbilo, není nic co by se dalo vytknout.Doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

David Neveselý

Семья с маленькими детьми, 2.8.2009

Čeština

  • Overall rating
82 %

(without text rating)

Personál
7
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.