+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

The Forest Garden Hotel - České Švýcarsko Reviews

Hotel ratings

88%
Very good

by 10 reviews

  • Staff

    90%
  • Cleanliness

    94%
  • Equipment

    82%
  • Comfort

    93%
  • Value for money

    81%
Show reviews written by:
  • other group
  • single traveler
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Rostislav

young couple, 22.8.2014

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • Slaba wifi

Personál
10
Služby
7
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
5

Dieter Rose

group of friends, 14.8.2014

Deutsch

  • Overall rating
78 %
  • Zimmer werden nur gereinigt bzw. Betten gemacht, wenn der dafür vorgesehene Anhänger an die Tür gehängt wird. Neue Duschgelfläschchen wurden aber trotzdem nicht zur Verfügung gestellt, auch wenn die Fläschen leer waren. In Deutschland, aber auch überwiegend in der EU ist es üblich, dass jeden Morgen alle Zimmer gereinigt und die Betten gemacht werden, ohne dass dies besonders vom Gast angezeigt werden muss. Fenster im Schlafraum (Zi 204) ließ sich nicht öffnen. Es konnte nur das Fenster im Bad geöffnet werden. Auf dem Zimmer gab es keinen Fernseher (hierauf wurde ich aber vom Personal hingewiesen).

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Zdeněk Vykydal

mature couple, 4.5.2013

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • příjemné, čisté, pozitivní, pohostinné

  • opakovaně staré pečivo u snídaně, když přijeli cizinci změna - teplé, čerstvé pečivo, násobně větší sortiment bufetu

Personál
9
Služby
7
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10
The Forest Garden Hotel - České Švýcarsko replied to this review.
Nezlobte se, ale to s pečivem je nesmysl protože kupujeme pouze rozpékací bagety a objednáváme čerstvé pečivo z pekárny které nám zaváží :o) a krom toho určitě nerozlišujeme národnost našich hostů s pozdravem The forest Garden hotel.

Anonym

family with older children, 6.7.2012

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • Dobře vybavený hotel,dobrá nabídka snídaní, výborný přístup personálu, klid.

  • Chyběla mi nabídka večeří, alespoň studených - saláty atp.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Anonym

young couple, 11.9.2011

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

daniel lautenschläger

family with young children, 24.10.2010

brandenburg

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tomáš Suchomel

mature couple, 21.10.2010

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • Personal vstricny, flexibilni, ochotny. Vybaveni hotelu a pokoju velmi dobre. Lokace a celkove i okolni prostredi velmi dobre.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Jana Ciprysova

mature couple, 24.7.2010

Čeština

  • Overall rating
78 %
  • Hotel je v krásném, klidném prostředí vhodný k dokonalému odpočinku, trochu jsem byla v počátku zaskočena, že zde není možnost stravování, ale toto plně zastoupí okolní penziony. Mohu doporučit všem zájemcům o turistiku.

Personál
10
Služby
3
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Tomáš Suchý

young couple, 11.4.2010

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Moc se nám tu líbilo, není nic co by se dalo vytknout.Doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

David Neveselý

family with young children, 2.8.2009

Čeština

  • Overall rating
82 %

(without text rating)

Personál
7
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.